Populära oddsspel

Home / Populära oddsspel

Populära oddsspel

Populära oddsspel

Det finns många olika populära oddsspel, frågan är vilken ska du välja. Den som faller dig i tycke och smak kanske inte är så populär hos din granne, chef eller farbror – allt beror på vem man frågar. Men populära oddsspel är inte en exakt vetenskap utan allt hänger på vad du kan få ut av spelet. Bra odds, en chans till en schysst utdelning och en stunds spänning brukar karakterisera de flesta spel där man satsar på odds. Ibland styr hjärtat, du spelar inte mot din favoritlag, ibland hjärnan då du tänker rationellt. Ibland styr slumpen – det bara blev så.

Populära oddsspel i dag

När du tänker i termer av populära oddsspel, vad tänker du då? Kanske är de antal mål i en fotbolls- eller ishockeymatch du spelar på då. Här brukar hjärtat vara med och spela, man satsar sällan mot sitt eget lag. Visst, du kan tänka rationellt och kallt att det andra laget är bättre på pappret och att tabelläget gör att du borde spela mot ditt lag. Men du gör det inte. Hjärtat styr. Det rationella går in på just tabelläge, dagsform och tidigare prestationer. Här studerar du allt sådant flitigt och har kopplat bort alla emotionella känslor, du är kall.

Populära oddsspel får dig alltså att tänka till. Hur var det med tabeller och dagsform, hur presterade de sist, är detta mitt älsklingslag? Människor som säger att det är bara ett spel har så fel i och med alla aspekter man måste ta hänsyn till. Ju mer du vet om en spelare, desto lättare ökar du dina vinstchanser. Ju mer du vet om ett speciellt spel, desto lättare har du att vinna den gången. Ju mer du har läst på om dagsformen, vare sig det handlar om utövare, hundar eller hästar ökar du dina chanser till att vinna ditt spel.

Vill du vinna?

Populära oddsspel gör att du kan ställa dig frågan: vill du vinna? Vill du verkligen vinna, känna att du prickade rätt, att du hade koll på tabelläget, att du var en som visste bäst. Och fick utdelning för det. Klart du vill vinna! Det vill vi alla, det är nog en del av att vara mänsklig. Det ligger i sakens natur att vilja vinna. Helst om man har satsat pengar i det, då vill man ha en vinst. Det kallas ROI, Return Of Investment, på affärsmannaspråk och alla vet att affärsmän inte gärna förlorar pengar i något de satsat på eller är med i.

Populära oddsspel vill lär dig att lyckas.

Populära oddsspel kan ge dig just ROI, Return Of Investment, genom att du lär dig hur spelet fungerar. Hur spelet spelas, som lirarna själva säger. Oddsspel är just populära för att du omedelbart kan se utdelningen, räkna ut din vinst snabbt om, eller när, oddset går in. Men du ska lära dig spelet först, och du ska bli duktig på att hitta vinnarna. För du ska ju bli en vinnare själv, eller hur? Du vill kunna visa att du kan detta.

Kunskap och odds

Så hur var det nu med populära oddsspel: spelar du med hjärtat eller rationellt? Kanske spelar du bara på gamla trygga spel där du vet hur allt går till? Prova något annat, lär dig nytt genom att testa andra oddsspel. Oddsspel där du får kan koppla bort hjärtat och få din Return Of Investment. Oddsspel där du slipper oroa dig över att du har bettat mot ditt eget lag. Eller mot din älskade farbrors lag och vill inte skapa dålig stämning när du är på middag du sällan missar på grund av den goda maten hos dem. Vi lär dig hur du ska spela nya populära oddsspel, tryck på vår guide.