Bra odds

Home / Bra odds

Bra odds

Är du sugen på att börja spela på odds men inte vet vart du ska vända dig? Nätet fullkomligt svämmar över av olika spelbolag som framhäver sig på olika sätt. Något är störst, ett annat har flest medlemmar och ett annat har de bästa oddsen på stormatcher. Beroende på vilken typ av evenemang som du vill spela på så kan olika spelbolag presentera olika bra odds. Vissa vill helst profilera sig som en sajt för fotbolls-entusiaster, medan andra inkluderar politiska val, Eurovision song contest och andra event som du kan betta på. Nyckeln till att hitta bra odds är att känna till det fältet som du vill spela inom.

Hitta bra odds och betta live

Bra odds på stabila matcher

En aspekt av din betting är att hitta de matcher eller events som är mest stabila. Även om du kan hitta lika bra odds både på en match i Indian Super League som i engelska Premier League så finns det definitivt en fördel med att spela på lag man känner till, i en liga som varit mer eller mindre stabil i flera decennier. Förmodligen har du bättre insikt i vilka spelare som finns tillgängliga för Manchester United än vilken kapacitet Delhi Dynamos sitter på.

När du känner till alla aspekter av ett lag så har du grundstenen till att hitta bra odds, men detta är inte allt. Om du spelar mest på en och samma liga, eller känner till vilka som är favorittippade inför handbolls-EM så kanske du har klart för dig vad du vill spela på – men då gäller det att hitta rätt spelbolag för dig. Det kan vara en bra idé att kolla på olika jämförelsesajter som visar dig en lista med aktuella odds från de olika spelbolagen. Då kan du vara säker på att hitta det bästa.

Satsa ofta och lite eller sällan och mycket?

En annan nyckel till hur du ska bli en framgångsrik oddsspelare är att välja en strategi för dina insatser. Redan nu kan du placera ett bet på vem som vinner VM i fotboll 2018. Eftersom det är långt fram i tiden är oddsen höga på samtliga lag, och faktum är att om du spelar på tre av länderna som är mest troliga kommer du kunna tjäna igen insatsen som du placerat på de två som inte vinner. Ett långsiktigt odds är ett bra odds rent siffermässigt, men självklart är resultatet svårare att förutse.

Du kan också välja strategin att spela på flera matcher i olika kombinationer. Om du väljer två matcher med låga odds, dvs, spelar på två olika lag med stor chans att vinna, kommer oddsen läggas samman och du får ett bra odds som är högre än att spela på dem var för sig. Detta kan vara lönsamt utan att du riskerar för mycket. Du kan också spela på en hel rad matcher, som i Stryktipset, och sedan får du utdelning på hur många rätt du har och inte beroende på specifika matcher.

Vad vill du spela på?

För att få bra utdelning på det evenemang som du vill spela på finns några olika saker att tänka på. Det gäller att hitta matcher eller tävlingar med bra odds, och det gäller också att du känner till förutsättningarna kring tävlingen. Ett bra odds kommer från stabila vinnare och genom att jämföra olika spelbolag kan du hitta den högsta utdelningen på det du vill spela på. Blanda ditt spelande med kort- och långsiktiga bets så kommer du snart märka vad du har fallenhet för. Ju mer du vet om förutsättningarna för dina spel och matcher, desto bättre kommer det att gå.